lördag 25 juli 2009

DNS

Hade ett åtagande att köra Anders till cykeltävlingen Vertex Velo som startade i stan kl. 10. Redan i 8-tiden var vi på väg och vid halv tio var cykel och tillbehör hämtat i Anders lägenhet. Cykeln behövde luftas i framhjulet och det fixades snabbt. Väl framme i Badhusparken var däcket lika tomt igen. Lagningsgrejer eller en reservslang var inte att tänka på i det läget så det var bara att söka reda på jobbarkompisarna och meddela att han Do Not Start. Till saken hör att det regnade en skur eller två under förmiddagen så det var väl inte såå hemskt att inte kunna vara med men kändes lite snopet för oss alla. Troligen en spricka pga tillverkningsfel på slangen enl. vad jag kunde se nu i kväll.

Det här innebar att det blev extra tid att uträtta lite småärenden och att titta efter nån oplockad burk.
H2o-lek låg bra till men det visade sig att Östersund maraton startat från travet ungefär samtidigt och passerade alldeles intill cachen. Även till badet var det trafik men jag lyckades ta burken och loggade ganska diskret.
Fikade hos Anders och därifrån var det bara en kort promenad till 100,4, ytterligare en av de gamla eventcacharna.
På tal om skåne-eventet så var jag och kollade vid "Tack för oss"-cachen. Det har varit problem med muggling av den gömman mest hela tiden så eventuellt bör man göra om den. Jag kom på ett förslag till lösning, får höra vad ägaren (JanoYvonne) säger. Just nu ligger cachen nere.

På väg till eventplatsen och senare på väg hem passade jag på att logga "Inte leka med maten", "BLÅ-Sningen" (en orginell gömma som hittades lätt) och Äventyrshuset, enkla gömmor allihop.
Kastade även ett öga in på gågatan, för att plocka cachen där bör man nog vara ett gäng så att man kan skydda varann i sökandet. Ganska säker på var den sitter men nu i Yran-veckan lär man inte leta osedd.
Hade sånär glömt Vålbacken-cachen men i dag fanns tid att ta en titt inne i huset och samtidigt logga gömman. Verkligt bra hantverk den där cachebehållaren och det var muggel-Anders som fick syn på den först.
Sen gick vi på upptäcktsfärd inne i det gamla tegelbruket, fascinerade historia runt detta industrihus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar