söndag 1 maj 2011

Gott nytt år

I går hängdes skoternycklarna undan. I dag bytte jag bort skoterledskartan i gps-navigatorn så att det går att använda den i bilen för nu är det ett nytt geocachingår som börjat.
Det har varit väldigt sparsamt med skotercachar den gångna vintern, om man undantar en burk som dök upp i Åsarna men som jag missade totalt att den fanns.
I slutet av februari var vi ett helt gäng skotrar, mest norska, som stannade vid gömman för att äta, men då blev den alltså oletat.
I dag var lagom läge för en slapp cachingrunda som avrostning och då låg Guldby-gömman åt rätt håll. Passade även på att vara lite hemmaturist längs vägar som aldrig körts.

Det fanns en liten tanke med resan och det var att om, säger om, tiden tillät skulle man kunna köra en servicerunda neråt The Bridge som enligt inkomna rapporter kanske inte mår så bra.
Samtidigt fanns det ett nytt möjligt gömställe längs vägen och det tar alltid längre än beräknat att kolla in och överväga än det ena än det andra så tiden rusade iväg.
Albydammen fanns inom räckhåll, dessutom var det läge för ett återbesök efter vinterns skoterutflykt till dessa trakter.
Cachen i Alby hittades ganska snabbt efter sedvanligt strulande, mest beroende på den något svajiga visningen som man får från mobilen.
När Alby var avklarat beslutades att spara eventuella övriga burkar till ett senare tillfälle, så efter en matbit i Ånge styrde vi hemåt efter årets första cachingdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar